Schilderwerk

en verfproducten

Schilderwerk

Duoklus natuurlijk !


Duoklus bouw en klusservice in Hoogeveen doet schilderwerken en sauswerken in de regio Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en De Wolden. Naast advies over uw schilderwerk kunnen wij ook uw verfmaterialen en houtreparaties verzorgen. Zo is uw schilderklus niet alleen in goede handen, maar ook snel en simpel geregeld op één vertrouwd adres !

Schilderwerken

Met onze ervaring in schilderwerken bent u verzekerd van een strak en glansrijk eindresultaat. Voor alle soorten schilderwerken, sauswerken en kleine houtreparaties bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij werken met professionele producten zodat wij voor iedere schilderklus de juiste oplossing en materialen in huis hebben.


Sauswerken


Uw wanden of plafond opfrissen of een ander kleurtje geven ? Wij sausen uw wand met professionale kwaliteit saus zodat u jaren plezier heeft van uw sauswerk. Voor iedere soort wand en plafond hebben wij advies en de goede saus en kleur om tot een mooi eindresultaat te komen.

Neem gerust contact op en wij komen gratis en geheel vrijblijvend uw schilder of sausklus bekijken en bespreken. Wellicht kunnen wij u een interessant prijsvoorstel doen voor uw schilderwerk.